Afbeelding
Foto: aangeleverd

Open avond Rotaryclub Castricum

Algemeen Castricum

Op dinsdag 20 maart aanstaande organiseert Rotaryclub Castricum-Kennemerland een open avond voor belangstellenden. Rotary Castricum slaat dit keer de handen ineen met TDR (Team Distance Runners), een Castricums initiatief waar topatleten met wereldwijde bekendheid zoals Michel Butter deel van uit maken. Behalve een nadere kennismaking met Rotary Castricum, al dan niet als 'aspirant lid', is dit de kans om meer aan de weet te komen van deze succesvolle club met atleten. Tijdens deze avond zal Michel Butter samen met zijn trainer Guido Hartensveld en enkele andere atleten uitgebreid ingaan op de uitdagingen waar een topsporter voor staat, en hoe zij daarmee omgaan. De fysieke en financiële hobbels op de weg naar de top zullen hierbij ook centraal staan.

2018 staat voor Rotary Castricum in het teken van verbinding met de lokale gemeenschap. Rotary Castricum vindt het belangrijk om belangstellenden te ontmoeten en juicht het toe dat onze lokale gemeenschap topsport een warm hart toedraagt. De keuze voor TDR was gemakkelijk gemaakt, behalve de vele successen die de atleten van TDR wereldwijd boeken is er ook een schaduwzijde, namelijk de financiële. Dit onderbelichte maar belangrijke onderwerp zal duidelijk aan bod komen op 20 maart. Er is immers geld nodig om de aanstormende talenten te blijven trainen en aansluiting te laten vinden bij de top.

De open avond begint om 20.00 uur. Vanaf half negen zal Michel Butter zichzelf presenteren. Michel vertelt tijdens deze avond over deze lange weg naar de top en wat er voor nodig is om hier te blijven. Trainer Guido Hartensveld, coach en oprichter van TDR, vertelt over de ins en outs van TDR, de jeugd en wat er bij komt kijken om deze dynamische club draaiende te houden.

Aan het einde van de avond ben je in ieder geval een stuk beter op de hoogte van wat TDR doet en heb je kennisgemaakt met de leden van Rotary Castricum.

Heb je belangstelling? Kom dan op dinsdag avond 20 maart om 20.00 uur naar Het Ruiterhuys in Bakkum. Van te voren opgeven is niet nodig en de entree is gratis.

Bron en foto: Rotaryclub Castricum-Kennemerland

Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 6 uur geleden
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01