Franka Holland
Franka Holland Foto: AV Castricum

Franka Holland 1e bij Cross competitie Streekbos Bovenkarspel

Sport Castricum

De eerste voorrondewedstrijd van de regio crosscompetitie zit er weer op! Op zaterdag 4 november had organiserende vereniging SAV een leuk crossparcours uitgezet in het Streekbos van Bovenkarspel. Door maar liefst 531 deelnemers werd in alle jeugdcategorieën hard gestreden om de ereplaatsen. AV Castricum was uiteraard goed vertegenwoordigd met een flinke afvaardiging junioren en pupillen. De jeugd heeft prima prestaties laten zien, met een geweldige eerste plaats voor Franka Holland.

In een geweldig en tactisch gelopen race wist Franka de winst te pakken voor AVC. Zij liep maar liefst 8 seconden uit op de nummer twee. De strijd tussen de nummers 3, 4 en 5 hing op een enkele seconde. Cynthia wist beslag te leggen op een uitstekende 5e plaats.
Bij de jongens D-2e jaars hadden we Hessel in de strijd. Hij deed eveneens goede zaken met een 9e plaats.

Bron en foto: Atletiekvereniging Castricum

Afbeelding
De Zomertijd: een sprong vooruit in de tijd 2 uur geleden
'De Autoriteit'.
Come Together in Castricum met o.a. 'De Autoriteit' en 'DJ's 'Vierdiep' 22 uur geleden
Fenna, Sophie, Eefje en Maud.
DOS turnsters stromen door naar finale! 27 mrt, 10:30
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Ongeslagen kampioen, ook in de wedstrijd van deze foto bleken de Cas Ladies een maatje te groot voor de eerste klasse.
CAS rugby dames Kampioen 25 mrt, 14:43 3
Bewoners kunnen gezellig met elkaar een 'bakkie' koffie of thee drinken.
Buurtbakkie 2024! 25 mrt, 10:37
leerlingen (en ouders)van JPTeens on Stage bundelen hun krachten tijdens de decor-dag.
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 24 mrt, 17:00
De werkstukken, de scherven en onderdelen uit het proces zijn te zien in het museum.
Expositie: Kunst uit scherven 24 mrt, 15:00
JPTeens on Stage
JPTeens on Stage: Creatieve Krachten Bundelen voor Nieuw Decor 23 mrt, 10:48
Het witte 'passionkruis' mag natuurlijk niet ontbreken.
Projectkoor brengt The Passion naar Castricum 22 mrt, 14:41
Bo Weijer (l) en Sterre Hof (r) mogen Noord-Holland vertegenwoordigen tijdens de provinciale finale op 17 april.
Castricumse Bo Weijer een van de winnaars van de Nationale Voorleeswedstrijd 22 mrt, 11:39
De fietser is met de ambulance naar het NWZ gebracht in Alkmaar.
Fietser bewusteloos na valpartij 19 mrt, 09:34