De Roset bakt de beste speculaasbrokken van Noord Holland
Algemeen CastricumEerder deze week vond de jaarlijkse wedstrijd 'Speculaasbrokken Keuring' plaats onder de betere banketbakkers, alle aangesloten bij het gilde Heerlijk&Heerlijk, zo is te lezen op www.telegraaf.nl
De banketbakkers kregen de opdracht hun beste brokken in te leveren voor de keuring 'Beste Brokkenmaker 2017'. In totaal hebben zo'n 60 banketbakkers gestreden om de felbegeerde titel. De jury, Mark van Wijk, keurmeester van grondstoffenleverancier Van der Pol en vier specialisten en oud-banketbakker ondernemers, spraken van een hoog niveau.
"Het was zelfs weer van een iets hoger niveau dan voorgaande jaren. Vooral op het visuele aspect zijn de brokken beter geworden. De top ligt erg dicht bij elkaar."
Martin Langeveld, eigenaar van Patisserie Tearoom De Roset uit Castricum en Heerhugowaard, mag zich de winnaar van Noord-Holland noemen. „Ik ben ontzettend blij met deze titel. We zaten al een aantal jaar dichtbij, maar nu dan toch eindelijk de beste van Noord-Holland."
Bron en foto: De Telegraaf